Familie/generatie portret

Een familie/generatie portret is een mooi familiedocument. Op wie lijk jij het meest, op je moeder, vader, broer, zus. Of misschien toch op je opa of oma. Het is altijd weer een interessant onderwerp. Al bij de geboorte hoor je de vraag, op wie lijkt hij of zij het meest? Met de familie/generatiefoto kun je de gelijkenissen of juist de verschillen in de familie mooi terug zien. Het is een waardevolle foto voor nu en zeker ook voor later. Het is een originele foto en een mooi cadeau voor opa, oma, vader of moeder.

Deze foto kan gemaakt worden vanaf 3 personen en kan bv met je eigen gezin, met meerder generaties in één familie, broers/zussen, neven/nichten of kleinkinderen. Eigenlijk allerlei groepen die uit 3 of meer personen bestaan.

De foto’s worden bij mij in de studio gemaakt, ik maak van alle personen een aparte foto, alle foto’s worden later in een bewerkingsprogramma samengevoegd. Eventuele kleine oneffenheden zoals puistjes werk ik weg.
Het liefst fotografeer ik iedereen in één sessie, maar als niet iedereen er tegelijk kan zijn, kan het ook in meerdere sessies.
Het mooiste is als iedereen een zwart shirt aan heeft, ik heb deze ook in diverse maten in de studio.

De kosten van een familie/generatiesessie zijn € 60.
Hierbij inbegrepen zijn:
♥ aantal personen: 3
♥ 1 digitale foto in hoge resolutie
♥ 1 digitale foto in lage resolutie (voor sociale media)
♥ 1 vakafdruk van 20×30 cm


Elke extra persoon is € 10.
Elke extra sessie (als niet iedereen tegelijk kan) € 15.

JBK Fotografie heeft het recht om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn gemaakt, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Wil je dit liever niet, geeft dit dan aan tijdens de fotosessie.