Zwangerschap

Een herinnering voor altijd!

Je zwangerschap is een bijzondere tijd waarin je allerlei veranderingen ondergaat, zowel lichamelijk als mentaal en dat terwijl je kleintje veilig en warm in je buik aan het groeien is. Hoe mooi is het om dit moment vast te laten leggen: het allereerste begin van het leven van je kindje. Een moment even voor jou alleen als aanstaande mama of samen met je partner. Het is een mooie manier om altijd terug te kunnen kijken op deze bijzondere periode in je leven.

Wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond en heb je nog genoeg energie om op de foto te gaan. De foto’s worden bij mij in de studio gemaakt. In de studio heb ik verschillende soorten jurken in meerdere kleuren, we kijken samen wat het mooist bij je staat.

De kosten van een zwangerschapssessie zijn € 125.

Hierbij inbegrepen zijn:
♥ fotosessie van 1 – 1½ uur
♥ gebruik van zwangerschapsjurken
♥ een selectie foto’s in lage resolutie met logo om uit te kiezen
♥ 5 digitale bestanden in hoge resolutie

Dit pakket is uit te breiden met diverse extra’s zoals foto’s, harmonica-album, mini-album, luxe album, wanddecoratie, etc. In mijn studio staan/hangen diverse voorbeelden. Reserveren kan telefonisch, via WhatsApp of via e-mail. Bij het reserveren van een zwangerschapssessie dient er een aanbetaling van € 25 te worden voldaan. Na de aanbetaling is de reservering definitief.

JBK Fotografie heeft het recht om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn gemaakt, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Wil je dit liever niet, geeft dit dan aan tijdens de fotosessie.