Album

Bij de newborn- en babyfotosessie is een album inbegrepen, voor andere sessies, kan deze bijbesteld worden. Het is prachtig album, waarbij je voor de omslag kunt kiezen uit verschillende kleuren linnen en kunstleer evt. in combinatie met een foto als voorkant. In de studio liggen voorbeeldalbums en stalen van materialen en kleuren.


Het album heeft 8 spreads (1 spread is 2 pagina’s). Op elke spread kunnen één of meerdere foto’s. Het is een lay-flat album, dit betekent dat de pagina’s strak doorlopen, er is alleen een dunne rillijn zichtbaar. Het heeft geen schutblad, de foto’s beginnen gelijk aan de binnenzijde van de omslag. Het is hand gebonden en heeft pvc tussenbladen van 0,5 mm.


Het album dat bij de newborn- en babysessies is inbegrepen is 15 x 15 cm. Deze kan bijbesteld worden in formaat 10 x 10 cm, erg leuk om cadeau te doen aan grootouders. Dit kleinere formaat is erg handzaam en past makkelijk in een handtas.


Om het album te beschermen is er een opbergtas in microfibra materiaal met een lint of lederen string. Deze is ook in diverse kleuren te bestellen. Kleurstalen zijn te bekijken in mijn studio. De opbergtas wordt aangepast aan het formaat van het album.