Baby

Een baby fotosessie is voor baby’s van 6 weken tot één jaar.
Als je baby eigenlijk net te oud is voor een newborn fotosessie, kun je deze baby fotosessie boeken.

Een mooie leeftijd hiervoor is als je baby rond de 4 à 5 maanden oud is. Op die leeftijd kunnen de meeste kindjes redelijk goed het hoofdje omhoog houden als ze op hun buikje liggen. Ook maken we foto’s waarbij je baby op zijn/haar rug ligt. We kunnen verschillende achtergronden en outfits gebruiken. Ik gebruik het liefst zachte kleuren en accessoires.

Je kunt ook wachten tot je baby stevig zelfstandig kan blijven zitten. Dit is vaak rond de 7-9 maanden, maar kan eventueel ook iets later.

De fotosessie duurt ca. 2 uur, afhankelijk van de leeftijd en het ritme van je baby. Tussendoor is er tijd om je kindje om te kleden en eventueel een slokje drinken te geven. Neem eventueel zelf een leuke outfit en de favoriete knuffel van je kindje mee.

De kosten van een basispakket baby fotosessie zijn € 165.
Hierbij inbegrepen zijn:
♥ fotosessie van gemiddeld 1½ uur
♥ gebruik van diverse kleertjes en accessoires
♥ online galerij
♥ 10 digitale bestanden in hoge resolutie
♥ 1 fotoalbum van 15×15 cm (ca 10 foto’s)

Dit pakket is uit te breiden met diverse extra’s zoals foto’s, harmonica-album, mini-album, luxe-album, wanddecoratie, etc. In mijn studio staan/hangen diverse voorbeelden.
Reserveren kan telefonisch, via WhatsApp of via e-mail. Bij het boeken van een baby fotosessie dient er een aanbetaling van € 25 te worden voldaan. Na de aanbetaling is de reservering definitief.

JBK Fotografie heeft het recht om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn gemaakt, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Wil je dit liever niet, geeft dit dan aan tijdens de fotosessie.