Newborn

Newborn fotografie is fotografie van een pasgeboren baby. Het beste moment hiervoor is tussen 7 en 21 dagen na de geboorte, omdat hij/zij dan nog erg vast slaapt. Als een baby wat ouder is, wordt hij/zij zich al wat meer bewust van de omgeving en slaapt het minder diep. Maar ook dan kunnen we met veel geduld en kennis een mooie fotoserie maken.

De foto’s die ik maak zijn puur, met alle aandacht voor jou en je kindje. Hierbij gebruik ik het liefst natuurlijke poses en zachte kleuren en accessoires.
De fotosessie duurt ca. 2½ uur, afhankelijk van het ritme van je baby. In overleg kunnen ook foto’s worden gemaakt met moeder/vader/broer/zus.

Ik kies er bewust voor om de fotosessie in mijn fotostudio te doen, omdat deze helemaal is ingericht voor het mooiste resultaat. Hier beschik ik over het juiste licht, maar ook over alle materialen die nodig zijn.

Tijdens de zwangerschap kun je al contact met mij opnemen. Ik zal zoveel mogelijk rekening houden me de uitgerekende datum, zodat we de fotosessie binnen 20 dagen na de bevalling kunnen doen.

Is je baby eigenlijk net te oud voor een newborn fotosessie, dan kun je beter een baby fotosessie boeken, kijk hiervoor bij Baby.

De kosten van een basispakket newborn fotosessie zijn € 175.
Hierbij inbegrepen zijn:
♥ fotosessie van gemiddeld 2½ uur
♥ gebruik van diverse kleertjes en accessoires
♥ een selectie foto’s in lage resolutie met logo om uit te kiezen
♥ 1 fotoalbum van 15×15 cm (ca 15 foto’s)
♥ alle digitale bestanden uit het fotoalbum in hoge resolutie

Dit basispakket kan uitgebreid worden met diverse extra’s zoals foto’s, harmonica-album, mini-album, luxe-album, wanddecoratie, etc. In mijn studio staan/hangen diverse voorbeelden.
Reserveren kan telefonisch, via WhatsApp of via e-mail. Bij het boeken van een newborn fotosessie dient er een aanbetaling van € 25 te worden voldaan. Na de aanbetaling is de reservering definitief. Mocht de newborn fotosessie om één of andere reden niet binnen 3 weken plaats kunnen vinden, wordt de sessie automatisch omgezet naar een baby fotosessie.

JBK Fotografie heeft het recht om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn gemaakt, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Wil je dit liever niet, geeft dit dan aan tijdens de fotosessie.