Cakesmash

Met de cakesmash fotosessie vier je de eerste verjaardag van je zoon of dochter op een speciale en super leuke manier in de fotostudio. Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde toetjes, het mag allemaal! Het is een feestje om te zien en voor de meeste kindjes een feestje om te doen. Eerst maken we foto’s als je kindje nog schoon is met een mooie outfit aan, het kan voorkomen dat je kindje de taart niet zo leuk vind, zo heb je dus ook nog een paar mooie foto’s zonder taart. Daarna mag er lekker los gegaan worden met de taart. Aansluitend maken ook nog foto’s van je kindje in een warm badje. Zo maak je de eerste verjaardag van je kindje extra speciaal.
Geef van te voren een kleurenthema door, ik zorg dan voor versiering in de juiste kleur. De meest gangbare kleuren zijn roze en blauw of naturel. De fotosessie kan het beste gedaan worden een paar weken voor de 1e verjaardag, dan kun je de foto’s eventueel gebruiken voor de verjaardags-uitnodiging.

De kosten van een basispakket cakesmash fotosessie zijn € 155
Hierbij inbegrepen is:
fotosessie van ca. 1 uur
gebruik van kleertjes en accessoires
♥ taart, keuze uit grote cupcake, dripcake en naked cake passend in kleurenthema
een selectie foto’s in webresolutie met logo om uit te kiezen
10 digitale bestanden in hoge resolutie
1 vakafdruk naar keuze van 20×30 cm of 2 vakafdrukken van 13×18

Dit basispakket kan uitgebreid worden met meerdere afdrukken, wanddecoratie, fotoalbum, etc. In overleg kan de taart tegen meerprijs naar eigen wens worden aangepast.

Hieronder een kleine selectie van de outfits die ik heb voor de cakesmash, maar er is nog veel meer keuze.

JBK Fotografie heeft het recht om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn gemaakt, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Wil je dit liever niet, geeft dit dan aan tijdens de fotosessie.