Cakesmash

Het eerste jaar van jullie kindje is omgevlogen… misschien heeft hij/zij de eerste stapjes al gezet en hebben jullie veel mooie, bijzondere en grappige momenten met elkaar beleefd.

Nu komt de eerste verjaardag er aan en is het tijd voor een groot feest. Hoe leuk is het om dit met een cakesmash fotosessie op een speciale en super leuke manier te vieren in de fotostudio. Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde toetjes, het mag allemaal! Het is een feestje om te zien en voor de meeste kindjes een feestje om te doen. Eerst maken we foto’s als je kindje nog schoon is met een mooie outfit aan. Het kan voorkomen dat je kindje de taart niet zo leuk vind, zo heb je dus ook nog een paar mooie foto’s zonder taart. Daarna mag er lekker los gegaan worden met de taart. Aansluitend maken we foto’s van je kindje in een warm badje. Zo maak je de eerste verjaardag van je kindje extra speciaal.


Van te voren overleggen we een kleurenthema, ik zorg dan voor versiering in de juiste kleur. Er zijn diverse kleuren mogelijk, waaronder natuurlijk roze en blauw of naturel. De fotosessie kunnen we het beste plannen ongeveer drie weken voor de 1e verjaardag, dan kun je de foto’s eventueel gebruiken voor de verjaardags-uitnodiging.

Inbegrepen bij de fotosessie:
fotosessie van ca. 1 uur
gebruik van kleertjes en accessoires
♥ taart, keuze uit grote cupcake, dripcake, cijfertaart en naked cake passend in kleurenthema
een selectie foto’s in webresolutie met logo om uit te kiezen
10 digitale bestanden in hoge resolutie
♥ 1 vak afdruk naar keuze van 20×30 cm of 2 vak afdrukken van 13×18

De kosten van een basispakket cakesmash fotosessie zijn € 149

Dit basispakket kan uitgebreid worden met meerdere afdrukken, wanddecoratie, fotoalbum, etc. In overleg kan de taart tegen meerprijs naar eigen wens worden aangepast.


Hieronder een kleine selectie van de outfits die ik heb voor de cakesmash, maar er is nog veel meer keuze.

JBK Fotografie heeft het recht om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn gemaakt, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Wil je dit liever niet, geeft dit dan aan tijdens de fotosessie.